Fotografie voor dealers

In de autobranche is het nog eenvoudig om tussen alle advertenties op te vallen. Door te adverteren met professionele foto's wordt uw attentiewaarde enorm verhoogd. Hierdoor wordt u bereik vergroot, waardoor uiteindelijk de omzetsnelheid ook zal toenemen. En dat al voor een zeer scherp tarief (vanaf € 45,- per auto). De foto's worden bij u op locatie genomen. Afhankelijk van de wensen kan dat binnen of buiten. Uiterlijk binnen 48 uur heeft u de nabewerkte foto's reeds ontvangen.

360 graden fotografie

Op een unieke manier een auto presenteren kan met een 360-180 graden foto. Perfect voor presentatie op uw website of op social media. Beheert u uw advertenties via wheelerdelta dan kunt u ook voor uw advertenties 360 graden foto's aanbieden.

Cinemagraph

Met een zogenaamde cinemagraph verhoogd u uw attentiewaarde, Deze combinatie van foto en video leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor uw social media uitingen. Vele creatieve mogelijkheden zijn er ook nog eens. Kortom, als u vernieuwend wilt zijn en opvallen is van belang dan is dit de methode.

Fotoshoot

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar beeldmateriaal voor:
- een brochure of website;
- u wilt uw auto zelf verkopen;
- foto's van uw eigen auto / oldtimer voor aan de muur?
Dan kan dat met een fotoshoot op een door u te bepalen locatie.
Neem gerust contact op voor een prijsopgaaf op maat.